Pagina's

zaterdag 10 november 2012

Pasta met snijbiet (of andijvie)

Ingrediƫnten:
-Snijbiet of andijvie de stelen in stukjes van een kleine cm, de bladeren in reepjes
-Gehaktballetjes of vegieblokjes
-Een teentje knoflook
-Pijnboompitten, geroosterd in een droge pan of in oven op 180°
-Peterselie, gesnipperd
-(Soja-)Room (200-250 ml)
-Peper en zout

Werkwijze:
Kook de pasta al dente.
Bak in een pan met een beetje vetstof: de ui, het vlees(-vervanger), de snijbiet (of andijvie) en de look.
Giet de (soja-)room erbij en laat goed indikken (de room zorgt voor een glimmend laagje, niet voor een saus)
Als laatste fijngesneden peterselie en pijnboompitten toevoegen en bijkruiden met P & Z.
Pasta afgieten en onder de saus mengen.

Samnkelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten